over Adlon
Wie & wat ?
Bookmark and Share

Adlon wordt gecoördineerd door Prof. Dr. Bert Op ’t Eijnde (inspanningsfysioloog), Dr. Stijn Indeherberghe (sportarts) en wordt ondersteund door het Revalidatie & MS Centrum Overpelt, de provincie Limburg, de Universiteit Hasselt en ‘Limburg Sterk Merk‘ (LSM).

Expertise

Hiernaast werkt Adlon samen met een aantal medische, paramedische en sportwetenschappelijke specialisten met expertise en ervaring in een ruime waaier van interactieve- en individuele sportdisciplines.

 

Adlon is gevestigd op de campus van de Universiteit Hasselt (Gebouw A) en het Revalidatie & MS Centrum Overpelt (Adlon G-sport)

 

Amateur, semi-professionele en professionele sporters kunnen bij Adlon terecht voor een wetenschappelijk gefundeerde sportspecifieke begeleiding op maat. Deze wordt voor u voorzien door een team van ervaren medische, paramedische en sportwetenschappelijke specialisten en state-of-the-art sportwetenschappelijke infrastructuur.

 

Zij beschikken hiervoor over de nodige faciliteiten op de campussen.

 

 Wat is het Limburgs Sportmedisch Adviescentrum (Adlon)

Adlon is een professioneel test-, advies- en begeleidingscentrum voor sporters die hun prestaties op wetenschappelijke basis willen optimaliseren. Het richt zich zowel tot amateur- als professionele sporters in de meest uiteenlopende disciplines en voorziet in erkende sportmedische keuringen.